Dévényi Tibi bácsinak sok mindent köszönhetünk. Például ő volt az egyik úttörője a product placementnek – gondoljunk csak Pataky Attila mágikus átváltozására –, gyerekek százainak teljesítette kívánságait – most ne firtassuk, hogy azért némi sugallatot kaptak a műsorkészítőktől, pontosan mit is kívánjanak –, meg hát a Lemezlovas dala nélkül is boldogtalanabb lenne az életünk.

És ő trabantoztatta meg David Hasselhoffot a budapesti Fashion Streeten, ami önmagában sem kis teljesítmény, de az alábbi videó számos finom részlettel fokozza az élményt.

A hol Hasszelhoffként, hol Hesszelhoffként emlegetett, a kilencvenes években valóban világsztárnak számító színésznek a Kempinski melletti zsákutcába, orral befelé készítették oda a Trabit, amellyel aztán igazi hangmérnöki orgia – Tibi bácsi beszél, Hetyei úr beszél, Hasselhoff beszél, Sipos F. énekel – kíséretében lendületesen elindult, pár méter múlva befarolt, majd eltűnt szem elől a sétálóutcában. Tibi bácsi ráérzett a bulvárra, fejhangra váltva fokozta a feszültséget, azonnal rendőrségi körözést és balesetet vizionált. Aztán csak előkerült David - de amikor már-már azt hinnénk, lecsengett az akció, még olyan nagyszerű pillanatok várnak ránk, mint Tibi bácsi gratulációja, vagy a végre tényleg őszinte izgalmat kifejező Jajjajjaj, tolltolltoll.

A helyedben David Hasselhoff lájkolná Facebook-csoportunkat!