Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éljen Steven Tyler, akit nem csak a zenéjéért áldunk

Steven Tylernek nagyon sokan köszönhetnek valamit. A legnyilvánvalóbb nyertesek az Aerosmith rajongói, akik nagy- és kislemezek tucatjain hallgathatják az énekes összetéveszthetetlen hangját.

0 Tovább

Tinisztár, Playboy-lány, bloggeranya: Eördögh Alexa

Az üzemi fotók kapcsán már elmélkedtünk róla, hogy minden vállalatnál volt egy jónő. Hasonló alapvetés, hogy minden korszakban van egy tévésorozatos jónő is: előfordul, hogy eleinte még - legalábbis felnőtteknek - nem illik rájuk úgy nézni, de néhány év alatt a helyes tiniből vitathatatlanul erős szexuális kisugárzású nő válik, és akkor már legális stírölni őket.

A kilencvenes években Eördögh Alexa volt a sorozatjónő, akkoriban még Nóri helyett az Alexa névvel folytatta mindenki az ördögöt. Tizenöt évesen lett ismert az Űrgammák című ifjúsági sorozat Csilla zolgjaként, aztán dalokkal próbálkozott, ahol azért a szexi vonal már jócskán megjelent a szövegben és a klipekben is, erre remek példa a Szerelem úrhoz címzett nóta:

0 Tovább

Amikor a műsorvezető fegyvert ránt a Magyar Televízióban

Alapvetés a médiában, hogy érdemes valami hatásos felütéssel kezdeni. Bognár Nándor remekül ülteti át a gyakorlatba az elméletet: már a kezdetkor fegyvert húz elő nadrágjából, és szinte végig a kezében tartja nem csak a műsor irányítását, de a pisztolyt is, még akkor is, amikor felteszi a remek kérdést Keserű úrnak (aki saját bevallása szerint nem úgy néz ki, mint egy fegyvergyáros, akit mutogatnak a videofilmekben): „Magyarországon is bombaüzlet fegyvergyártónak lenni?” És nem, nem ez a csúcspont, Keserű úr tüzet nyit a stúdióban.

0 Tovább

Gratulésün Dévid Hesszelhofnak Tibi bácsitól

Dévényi Tibi bácsinak sok mindent köszönhetünk. Például ő volt az egyik úttörője a product placementnek - gondoljunk csak Pataky Attila mágikus átváltozására -, gyerekek százainak teljesítette kívánságait - most ne firtassuk, hogy azért némi sugallatot kaptak a műsorkészítőktől, pontosan mit is kívánjanak -, meg hát a Lemezlovas dala nélkül is boldogtalanabb lenne az életünk.

És ő trabantoztatta meg David Hasselhoffot a budapesti Fashion Streeten, ami önmagában sem kis teljesítmény, de az alábbi videó számos finom részlettel fokozza az élményt.

0 Tovább

Tizenkét éve égett le a Budapest Sportcsarnok

1977. december 15-én hagyták jóvá a Budapest Sportcsarnok (BS) építését, amely 1999. december 15-én teljesen kiégett. Az ország legnagyobb fedett sportlétesítménye, a maga korában mérnöki remekműnek számító, 127 méter átmérőjű BS oltását késve kezdték meg, mert az automata rendszer későn riasztott, és akkor sem a tűzoltóságot, hanem a BS portását. Három órán oltották az éppen karácsonyi vásárnak helyt adó épületet, amelynek a tűz miatt beszakadt a teteje. Az épület annyira károsodott, hogy végül lebontották, a helyén ma a Papp László Budapest Sportaréna áll. A tűz pontos okát ma sem tudni, gyújtogatásról és égve hagyott gyertyáról is voltak hírek akkoriban.

Részlet az esetet vizsgáló mérnökök megállapításaiból:

1 Tovább

Retro

blogavatar

Soha nem létezett semmiféle "azok a régi szép idők". Mindig is csak a mindennapok voltak. (Kurt Vonnegut) Úgyhogy ez egy teljesen mindennapi blog.

Utolsó kommentek