Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kirk kapitány nappalijában folytatódik a filmtörténelem legbénább bunyója

William Shatner megsértődhetett volna: nem egyértelműen pozitív elismerés egy színésznek, ha az ő egyik jelenetét dobja a YouTube a worst fight scene ever kifejezésre. Igaz, az eredeti Start Trek a hatvanas években játszódott, akkor még kicsit máshol tartott a trükkipar, de ettől még megmosolyogtató egy galacsinszemű bábut lassítva paskolni egy műteremben.

0 Tovább

Éljen Steven Tyler, akit nem csak a zenéjéért áldunk

Steven Tylernek nagyon sokan köszönhetnek valamit. A legnyilvánvalóbb nyertesek az Aerosmith rajongói, akik nagy- és kislemezek tucatjain hallgathatják az énekes összetéveszthetetlen hangját.

0 Tovább

Tinisztár, Playboy-lány, bloggeranya: Eördögh Alexa

Az üzemi fotók kapcsán már elmélkedtünk róla, hogy minden vállalatnál volt egy jónő. Hasonló alapvetés, hogy minden korszakban van egy tévésorozatos jónő is: előfordul, hogy eleinte még - legalábbis felnőtteknek - nem illik rájuk úgy nézni, de néhány év alatt a helyes tiniből vitathatatlanul erős szexuális kisugárzású nő válik, és akkor már legális stírölni őket.

A kilencvenes években Eördögh Alexa volt a sorozatjónő, akkoriban még Nóri helyett az Alexa névvel folytatta mindenki az ördögöt. Tizenöt évesen lett ismert az Űrgammák című ifjúsági sorozat Csilla zolgjaként, aztán dalokkal próbálkozott, ahol azért a szexi vonal már jócskán megjelent a szövegben és a klipekben is, erre remek példa a Szerelem úrhoz címzett nóta:

0 Tovább

A rocksámán autója, ó jee

Nehéz helyzetbe került Waszlavik László (teljes nevén: Waszlavik Gazember Petőfi Velorex Ullmann Mónika Szabadcsapat Sámán Gazi László Lovag). A nyolcvanas évek közegében őrültnek számított, mára viszont hozzáőrült, sőt, túlőrülte a világ, nem is nagyon hallani róla Leányfalun túl.

0 Tovább

Egy kalapos úr és egy 80 éves traktor kellett volna a hóba fulladt autópályára

Nem tisztünk eldönteni, hogy csak a csütörtök-pénteki időjárási és közlekedési helyzet volt katasztrofális, vagy a mentéssel kapcsolatos intézkedések is. Bemutatunk viszont egy olyan járművet, amely segíthetett volna legalább eljutni a bajbajutottakhoz - azért persze tényleg nem kritizálható semmilyen hatóság, hogy nincsenek bő nyolcvanéves járművei szolgálatban.

A Fordson traktor kerekeit ugyanis az 1920-as évek végén cserélték csavarmeghajtásúra, ami az alábbi videó tanúsága szerint remek megoldás óriási hóban is:

0 Tovább
«
1234

Retro

blogavatar

Soha nem létezett semmiféle "azok a régi szép idők". Mindig is csak a mindennapok voltak. (Kurt Vonnegut) Úgyhogy ez egy teljesen mindennapi blog.

Utolsó kommentek