Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vágó István őrült zajokat hallott

Mi van a reluxa mögött? Nem volt ez kevésbé izgalmas kérdés, mint hogy ki vagy mi a barkochba megfejtése. A feszültséget pedig az okozta, hogy a reluxa elé helyezett tárgy néha jóval értékesebb volt, mint a mögötte lévő - lásd a videón szereplő első esetet.

Bejött-e Steiner Jenőnek, hogy ismét nem volt jó neki, amit látott? Mit hallott Vágó István? És miért az oldalára fektették a kollégái a nyereményt? Eltört? Vagy kicserélték? Hogy vitte haza Jenő? Legalább néhány kérdésre választ kapunk rögtön:

0 Tovább

Amikor a műsorvezető fegyvert ránt a Magyar Televízióban

Alapvetés a médiában, hogy érdemes valami hatásos felütéssel kezdeni. Bognár Nándor remekül ülteti át a gyakorlatba az elméletet: már a kezdetkor fegyvert húz elő nadrágjából, és szinte végig a kezében tartja nem csak a műsor irányítását, de a pisztolyt is, még akkor is, amikor felteszi a remek kérdést Keserű úrnak (aki saját bevallása szerint nem úgy néz ki, mint egy fegyvergyáros, akit mutogatnak a videofilmekben): „Magyarországon is bombaüzlet fegyvergyártónak lenni?” És nem, nem ez a csúcspont, Keserű úr tüzet nyit a stúdióban.

0 Tovább

Éljen a nőnap, a sportcsarnokba az összes pesti asszonyt!

Sokan a szocializmushoz kötik a nőnapot, részben okkal: noha a dátum az 1857. március 8-i New York-i munkásnősztrájk időpontjából adódik, tehát sem időben, sem földrajzilag nem kapcsolható a keleti blokkhoz, tény, hogy Magyarországon a szocializmus éveiben terjedt el és vált nagyszabású programmá. Talán kissé túlzás vagy legalábbis pontatlanság az 1949-es filmhíradó narrátorától a kijelentés, hogy erre a napra Budapest összes asszonyát bezsúfolták a Sportcsarnokba, az viszont biztos, hogy aki ott volt, személyesen is meghallgathatta a nevében némi ellentmondást hordozó Nőszövetség-főtitkár Jóboru Magda ünnepi beszédét, és azzal a boldogító tudattal térhetett haza, hogy az ő vállára is súlyos felelősség nehezedik.

0 Tovább

Gratulésün Dévid Hesszelhofnak Tibi bácsitól

Dévényi Tibi bácsinak sok mindent köszönhetünk. Például ő volt az egyik úttörője a product placementnek - gondoljunk csak Pataky Attila mágikus átváltozására -, gyerekek százainak teljesítette kívánságait - most ne firtassuk, hogy azért némi sugallatot kaptak a műsorkészítőktől, pontosan mit is kívánjanak -, meg hát a Lemezlovas dala nélkül is boldogtalanabb lenne az életünk.

És ő trabantoztatta meg David Hasselhoffot a budapesti Fashion Streeten, ami önmagában sem kis teljesítmény, de az alábbi videó számos finom részlettel fokozza az élményt.

0 Tovább

Nagy Feró 66

1946. január 14-én született Nagy Ferenc, a Nemzet Csótánya, a Beatrice társalapítója, az ős-Bikini alapítója, köztársaságielnök-jelölt, MTV Icon, mentor.

Commodore-on még nem volt, úgyhogy használd ki a lehetőséget,
és csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

0 Tovább

Retro

blogavatar

Soha nem létezett semmiféle "azok a régi szép idők". Mindig is csak a mindennapok voltak. (Kurt Vonnegut) Úgyhogy ez egy teljesen mindennapi blog.

Utolsó kommentek