Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pozitív energia Soltész Rezsőtől

Balázs Pali őse már akkor hirdette pozitív kisugárzását, amikor sem kábeltévén, sem 06 90-es számokon nem juthattunk hozzá. Egy próbát megér: bontsunk csokornyakkendőt mi is!

0 Tovább

A rocksámán autója, ó jee

Nehéz helyzetbe került Waszlavik László (teljes nevén: Waszlavik Gazember Petőfi Velorex Ullmann Mónika Szabadcsapat Sámán Gazi László Lovag). A nyolcvanas évek közegében őrültnek számított, mára viszont hozzáőrült, sőt, túlőrülte a világ, nem is nagyon hallani róla Leányfalun túl.

0 Tovább

Vágó István őrült zajokat hallott

Mi van a reluxa mögött? Nem volt ez kevésbé izgalmas kérdés, mint hogy ki vagy mi a barkochba megfejtése. A feszültséget pedig az okozta, hogy a reluxa elé helyezett tárgy néha jóval értékesebb volt, mint a mögötte lévő - lásd a videón szereplő első esetet.

Bejött-e Steiner Jenőnek, hogy ismét nem volt jó neki, amit látott? Mit hallott Vágó István? És miért az oldalára fektették a kollégái a nyereményt? Eltört? Vagy kicserélték? Hogy vitte haza Jenő? Legalább néhány kérdésre választ kapunk rögtön:

0 Tovább

55 éves lenne Falco

Az egyetlen osztrák, akinek - ráadásul német nyelvű - dala az amerikai slágerlistát is vezette. Johann Hölzel néven született 1957. február 19-én. Művésznevét Falko Weißpflog NDK-s síugrótól "vette át", első szólósikerét, a Der Kommissar című számot már Falco néven aratta.

Még nagyobbat szólt a Rock me Amadeus című száma, amely 1985-ben jelent meg.

0 Tovább

Amikor Boros Lajosnak még haja volt és énekelt

Commodore-on még nem volt, úgyhogy használd ki a lehetőséget,
és csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

0 Tovább
«
12

Retro

blogavatar

Soha nem létezett semmiféle "azok a régi szép idők". Mindig is csak a mindennapok voltak. (Kurt Vonnegut) Úgyhogy ez egy teljesen mindennapi blog.

Utolsó kommentek